sâmbătă, 19 septembrie 2009

Trofeul "Steaua Nordului" 11-13sept.2009

In decorul inceputului de toamna si in mijloc de septembrie, verdele padurii e inca stapan,doar un mic iz, ca un zvon, tradeaza anotimpul ce abia s-a instalat.Cateva frunze noi asternute peste cele vechi,caramizii ori galbene,coloreaza prin caderea lor prematura,potecile si drumurile Zarandului si in special a celor ce conduc spre Cabana Debela Gora.Aici,si-au dat intalnire prieteni vechi si noi sau foarte noi, pentru a participa la cea de a XXIII-a editie a concursului de turism Trofeul "Steaua Nordului" din Arad.Iata echipajele participante:
1.Phoenix- Tim echipaj 1
2.Phoenix - Tim echipaj 2
3.Dor de duca
4.Sariti din tren
5.Condor club Arad
6.Arad-Alpha
Castigatorii la urmatoarele probe de concurs:

REGULARTATE

Loc 1 Sariti din tren
Loc 2 Condor club ARAD
Loc 3 Phoenix-Tim echipaj 1
Premiu special pentru cel mai rapid echipaj-Arad Alpha(Atanasiu Adrian-Gheorghe Mariana)
ORIENTARE TURISTICA

Loc 1 Padurean Silviu (Phoenix-Tim echipaj 1)
Loc 2 Lasconi Alexandru (Phoenix Tim echipaj 2)
Loc 3 Cresta Gheorghe (Dor de duca)

CULTURAL

Loc 1 Phoenix-Tim
Loc 2 Condor club Arad
Loc 3 ARAD - Alpha

GENERAL

Loc 1 Sariti din tren
Loc 2 Phoenix-Tim
Loc 3 Condor club ARad

In urma punctajului obtinut la testele teoretice la Proba de regularitate trofeul Steaua Nordului va merge la cei din trupa SARITI DIN TREN In paralel cu Trofeul ,,Steaua Nordului" a fost introdus pentru prima oara Cupa ,,Bastanu"
Modul de decernare fiind la latitudinea organizatorilor in conformitate cu pretentiile celui care l-a pus in joc:
- cupa care este pusa in joc este netransmisibila, ramanand in custodia clubului Steaua Nordului
-castigatorul va face o poza cu el urmand sa primeasca fie in numerar fie o alta cupa echivaland valoric cu cea pusa in joc. Organizatorii urmand ai trimite castigatorului si poza facuta cu cupa originala precum si o placheta cu ordinea numerica a acestuia in clasamentul castigatorilor.

Criteriile de care se vor tine cont la desemnarea castigatorului va fi publicat pe site in cel mai scurt timp de la instalare.

La prima editie a Cupei ,,Bastanu", premiul in valoare de 100 RON sa decernat D-lui Cresta Gheorghe (Gigi) de la gruparea Dor de duca.
Iata traseul pe care l-au avut de parcurs concurentii: Sedinta tehnica Trecerea concurentilor prin postul 1,seara de dupa prima zi ,focul de tabara a incins atmosfera,proba culturala avand nevoie de "inspiratie"...prietenii stiu de ce! Decernarea diplomelor si a premiilor(unele imagini pot fi considerate compromitatoare ,de acea nu-mi asum raspunderea pt.eventualele neplaceri cauzate protagonistilor) Gigi Cresta- castigatorul premiului si a "Cupei Bastanu""Sariti din tren" si-au adjudecat Trofeul "Steaua Nordului"Echipajul Arad-Alpha ne-a incantat cu un eseu despre munte-locul III la proba CulturalNo,si-o venit si ultimul moment ,cel mai nasol ,cel al plecarii catre casa...
Mii de multumiri tuturor participantiilor care au inteles ca muntele nu trebuie uitat.La revedere si poteci insorite cat mai multe.

Invitatie concurs