luni, 27 aprilie 2009

Curatenie in Padurea Ceala

La apelul lansat de administratia Parcului Natural Lunca Muresului ,,catre O.N.G-uri si voluntari ,pentru o actiune de ecologizare a Padurii Ceala ce sa avut loc in data de 26 apr.2009 ,Clubul Turistic Steaua Nordului a raspuns prezent alaturi de Clubul Condor Arad ,si membrii Suporter UTA printr-un numar suficient de membri si sustinatori.La acest apel au fost prezenti un numar impresionant de oameni , mult peste orice asteptari,dovada ca sunt si persoane carora chiar le pasa cu adevarat si sunt dornice de-a avea o padure curata unde cand vor a se relaxa, o pot face intr-un mediu curat si nealterat de mizeria lasata cu multa nesimtire de indivizi care doresc sa-si arate cu orice pret "bunastarea"la care au ajuns si generatiiilor viitoare ,aruncandu-si resturile intre copaci.E greu ,e tare greu sa arda tot poate arde,daca tot au facut un foc si sa-si duca la un tomberon in oras dozele goale de bere,care sunt mult mai usoare si pot ocupa un spatiu mai mic dupa consumare,dar,...ce sa-i faci? pe uniii poate ca nu-i duce mintea iar pe altii nesimtirea crasa ai determina la astfel de lucruri,sa speram ca macar de jena cei ce au fost la picnic in acea zi , vazandu-ne culegand gunoaiele din jurul lor (se uitau dupa noi ca dupa extrarestrii )sa trezeasca in ei sentimentele de bun simt ,sa ia exemplu si sa faca si ei ,cea noi am putut face.Prin fapte repetate de acest gen,si printr-o campanie mai sustinuta ,inclusiv aplicarea legii care pedepseste cu amenzi usturatoare debarasarea gunoiului ,se poate face o educatie,macar de frica daca nu din bun simt.Sa speram ca la urmatoarea vizita, vom putea admira padurea verde la picioarele careia sa se intinda un covor de iarba ornata cu multe flori de primavara - vara naturale(vise!) si nu decoratiuni khici combinate cu ghiuvete, linoleuri ,chestii intime ,pet-uri ,doze si conserve viu colorate.Sa dat startul pentru actiunea de marea Curatenie de dupa" Marea Debaraseala"...incolonati ,ordonat spre perimetrul incredintat-zona Maltaret,
Ochiului vigilent a lui Mary,nu-i scapa nimic ,recoltand absolut tot!
Romica'n Hood

Mariana &Ioana
Dupa nici o juma' de ora incepe sa se contureze o prima recolta
"Vanatorii de ...Curatenie"!
Misiune indeplinita.
La aproximativ doua ore de la start,bogata recolta se poate masura in camioana pline cu varf -3 la numar
Dupa fapta si rasplata!-Potoale si Muzica (n.r. a nu se interpreta "paine si circ)
Onorata audienta,cea care a facut o treaba excelenta 'batand obrazul"aradenilor amatori de natura intre mormanele de gunoi .
Felicitari tuturor participantilor !Oameni Faini,care au intretinut pe tot parcursul zilei o atmosfera de bunadispozitie!

2 comentarii:

  1. Tot respectul pentru toti cei care au luat parte la aceasta operatiune de igienizare a padurii Ceala. Bravo!! Tineti tot asa caci poate vom reusi sa trezim romanii la realitate. Felicitari tuturor.
    MUltumesc pentru tot

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot respecutul pentru acest club... vasy.nechita@gmail.com

    RăspundețiȘtergere